• tocslider1
 • tocimpressie2
 • clubhuis
 • tocimpressie4

  Vrijwilliger worden

  Samen zijn we de club! Tijdens onze gezelligheidstoernooien, clinics en feestavonden lijkt alles vanzelf te gaan. Schijn bedriegt: de vrijwilligers zijn de olie in de machine. Zij organiseren de hele boel en houden alle ballen in de lucht. En zijn vaak ook nog actief in de verschillende commissies. Voor het begeleiden van de jeugd bijvoorbeeld, of voor het organiseren van competities en evenementen. Zonder hun inzet zouden we ’t niet redden. Ook op het gebied van communicatie, organisatie en ICT zijn er altijd ideeën of vrijwilligers welkom!

  Ook iets doen? Informeer bij het bestuur of een van de commissies naar de mogelijkheden. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

  Vrijwilliger Evenementencommissie

  Als lid van de Evenementencommissie ben je nauw betrokken bij het organiseren van evenementen van TOC. Een leuke en zeker niet tijdrovende bezigheid, waarbij jij je samen met andere bezig houdt met de organisatie van bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen, het Open Toernooi en het Open Dubbeltoernooi. We zoeken enthousiaste leden die het leuk vinden deze commissie aan te vullen. Enige organisatorische kwaliteiten zijn natuurlijk wenselijk. En je doet het altijd samen met anderen, dat maakt het nog leuker en gezelliger!

  Vrijwilliger Jeugdcommissie

  De Jeugdcommissie zorgt voor leuke activiteiten voor de jongste leden van onze club (zoals Tenniskids) en is betrokken bij de diverse competities voor de jeugd. Vind je het leuk om actief bezig te zijn met onze tenniskids

  Zit je liever niet vast?

  Er zijn genoeg werkzaamheden die je maar een kleine dag kosten. Denk aan het helpen bij de voorjaarsschoonmaak of zichtbaar maken van TOC op het park. Leuk, gezellig en dankbaar werk.

  Meer weten?

  Of bel Peter via: 06 - 55 58 71 54.

  Mijn KNLTB