• tocslider1
 • tocimpressie2
 • clubhuis
 • tocimpressie4

TOC Open Dag 2019

Op zondag 19 mei organiseren wij de TOC Open Dag 2019! Vanaf 13:00 is iedereen van harte welkom om mee te doen aan diverse leuke tennisactiviteiten. Bekijk hier de flyer en het programma voor de open dag.

 

 

Word jij de nieuwe Robin Haase of Kiki Bertens?

Vind jij het leuk om een toernooi te spelen en wil je de beste van jouw provincie worden? Doe dan mee aan de Provinciale Jeugd Kampioenschappen (PJK)! De PJK, voorheen District Jeugd Kampioenschappen, vinden van 28 april t/m 5 mei 2019 plaats. Ooit wonnen Robin Haase en Kiki Bertens deze kampioenschappen. Treed jij dit jaar in hun voetsporen? Schrijf je nu in en strijd mee om deze felbegeerde titel!

Inschrijven

Elke jeugdspeler kan meedoen aan de PJK. De jongste jeugd (Tenniskids) kunnen meedoen aan de onderdelen rood, oranje of groen. Voor de jeugd t/m 12, 14 en 16 jaar is de PJK een Junioren Toernooi Brons. Je kan je inschrijven in maximaal één onderdeel.  In welke provincie je mag spelen hangt af van waar je woont, waar je lid bent en/of je competitie speelt. Je kunt je inschrijven via een speciale landingspagina.

Bij TOC worden dit jaar de kwalificaties van de meisjes gespeeld. We beginnen 28 april tot 1 mei. Het hoofdtoernooi vindt dit jaar plaats in Hillegom. Inschrijven kan t/m 15 april!

Inschrijven Geel https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=ADBD89FD-7623-470A-8B4C-DC5FB38B2D5E

Inschrijven Rood / Oranje / Groen https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=35371B99-1BB5-4FFF-AD65-68F4A72A02D5

PJK Nederland

De winnaars van de onderdelen junioren t/m 12, 14 en 16 jaar en Tenniskids Groen mogen zich niet alleen een jaar lang Provinciaal Jeugdkampioen noemen, maar winnen ook een uniek ticket voor deelname aan het afsluitende toernooi (PJK Nederland) op 7 en 8 september!

NIEUWE KNLTB CLUBAPP!!

Download de KNLTB ClubApp (opnieuw)

TOC heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download. Dit is vanaf vandaag mogelijk. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

App store iOS link: https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
Play store Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app

Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer. 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit snel te doen!

LET OP! ZONDAG 7 april MINDER BANEN!

Aanstaande zondag 7 april is het erg druk op het park!

De Tenniskids spelen competitie en er is Zondagscompetitie. Dit betekent dat er minder tot geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen tot 11.00 uur. Ná 11.00 uur zijn er weer wel banen beschikbaar! 

Tot nu toe hebben de Competitieleiders en de Tenniskids het schema zo ingevuld dat het komend voorjaar alleen op zondag 7 april en zondag 19 mei zo druk is, de andere zondagen zal het minder druk zijn. Zij proberen de schema's voor het weekend aan het begin van de week op te hangen zodat inzichtelijk is wanneer gespeeld kan worden.

We moeten proberen met z'n allen- de organisatie van de competitie, tennispark, huurders én de TOC-leden die vrij willen spelen-  de zondagochtend zo goed mogelijk te laten verlopen zodat we allemaal op een plezierige manier van het park gebruik kunnen maken!

Allemaal veel tennisplezier!

 

 

Eerste competitiedag Tenniskids

Afgelopen zondag hebben onze Tenniskids al de eerste Competitiedag gespeeld! Hieronder een aantal van onze kanjers!

TOC 2 Oranje 1 afdeling 114 periode 1.  Zij hebben hele mooie partijen gespeeld bij TC Lekkerkerk.  Beetje regenachtig, maar de wedstrijden konden gelukkig wel doorgaan.

 

 

TOC 1 Oranje 1 afdeling 92 periode 1.  Zij werden door TC Capelle heel hartelijk ontvangen.  Gelukkig konden de eerste wedstrijden binnen gespeeld worden.  Later ook nog wat wedstrijdjes buiten.  Deze toppers hebben de eerste overwinning van het seizoen binnengesleept!

 

Meer artikelen...

Sponsors

 • 2014-pro-management-software
 • teampowerment
 • van santen makelaars
 • bloemenplantage
 • maneastoelmassage
 • logo debby
 • logo engelvaart
 • Logo FitClub24 wit.fw
 • logo neleman
 • shin
 • tantetoos
 • vdmeuelen

Mijn KNLTB