• tocslider1
 • tocimpressie2
 • clubhuis
 • tocimpressie4

  Tennislessen

   TopTennis combilogo At Vantage                       

   At Vantage Tennis Academy verzorgt de tennislessen bij Tennisvereniging Oosterpark Capelle (TOC). Dit is een tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler is er een les- of tennisprogramma, dat aansluit bij zijn/haar eigen wensen en ambities.

  At Vantage Tennis Academy is een door de KNLTB gecertificeerde tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen en ambities.

  Of je nu voor jezelf of voor je kinderen een tennisleraar zoekt om te starten met tennissen, of dat je beter voor de dag wilt komen tijdens de competitiewedstrijden, of de ambities hebt om de absolute wereldtop te bereiken; het gehele team van At Vantage Tennis Academy helpt jou graag verder vooruit.

  Voor alle leden binnen Tennisvereniging Oosterpark Capelle (TOC) is het mogelijk om tennisles te volgen. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds gevolgd worden en er is een keuze uit privé- of groepsles.
  De zomertrainingen beginnen in maart en bestaan uit een serie van 20 lesweken, afhankelijk van het kalenderjaar. De wintertrainingen worden in een reeks van 20 (outdoor) /24 (indoor) lessen gegeven en starten rond 1 oktober.
  De vermelde kosten zijn per persoon. De groepsgrootte is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het niveau van de deelnemers.

  • De zomertraining START eind maart.
  • De wintertraining START eind september.

  Alleen digitale inschrijvingen worden in behandeling genomen.

  De lessen worden gegeven volgens de Algemene Voorwaarden van At Vantage Tennis Academy.

  Neem vrijblijvend contact op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-19875827 (Raymond Schot) om al je wensen door te nemen of schrijf je direct in via: https://atvantage.plannedtennis.nl/inschrijven

  We gaan graag met je aan de slag!

  Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, dan kun je At Vantage Tennis Academy volgen via:

  Mijn KNLTB