• tocslider1
  • tocimpressie2
  • clubhuis
  • tocimpressie4

Tennislessen

Op het tennispark zijn er verschillende Tennisscholen actief, voor iedere tennisser dus wat wils! Hier meer informatie van de verschillende scholen. Wil je weten welke school het beste bij je past? Stel deze vraag aan info@toc-tennis.nl en we adviseren je graag!

SB Tennis
SB Tennis is een tennisschool die naam maakt in de professionele begeleiding van talenten. De oprichters, Anatoli Stoyanov en Lubomira Bacheva, kunnen talent herkennen, begeleiden en laten groeien door hun jarenlange ervaring in training, coaching en professioneel tennis.

Resultaat = 90% inzet en discipline plus 10% talent.

Anatoli en Lubomira hebben allebei jarenlange ervaring in het internationale tenniscircuit. Lees op hun site www.sbtennis.nl meer over hun indrukwekkende carrière.
sbtennis1sbtennis2
Lessen volgen of meer informatie over SB Tennis via lubachi@hotmail.com.
Naast de lessen voor leden geven ze ook aan niet-leden les.

Competitie-trainingen
Opwarmen voor de competitie en de sfeer alvast proeven?
TOC heeft in samenwerking met de tennisschool Stoyanov-Bacheva, SB Tennis, de mogelijkheid geboden om met teams een competitietraining te volgen.
Deze trainingen worden gegeven op zaterdag 16, 23 en 30 maart vanaf 10.00 uur. *

Er wordt op 2 banen tegelijk training gegeven. De kosten hiervan bedragen €20,- per uur/per baan.*
Het is ook mogelijk om je voor 1 dag in te schrijven, MAAR om de kansen voor het kampioenschap zo groot mogelijk te houden zijn alle drie de dagen uiteraard het leukst! Wil je je hiervoor inschrijven? Dat kun je bij ons doen via competitieleider.toc@gmail.com.
*data en prijzen voorjaar 2019

Tennisschool Rob Mentink
Jaren geleden opgericht door Rob Mentink en sindsdien uitgegroeid van beginnende tennisschool tot het grootste tenniscentrum in de regio op het gebied van tennisopleidingen.

06 - 543 85 885
info@tennisschoolrobmentink.nl
www.tennisschoolrobmentink.nl
Maak kennis met tennis! Bij Tennisschool Rob Mentink kan je voor een zeer aantrekkelijke prijs drie lessen nemen, kijk op hun site voor meer informatie.
martinvdheijden
Hoofdtrainer Martijn van der Heijden

Mindfultennis
In de eerste plaats is Mindfultennis natuurlijk een training voor het mentale onderdeel van je tennisspel. Maar Mindfultennis gaat verder dan dat. Je kunt het beoefenen op verschillende niveau's. Er zijn acht levels van persoonlijke ontwikkeling in Mindfultennis. Juist je mentale vaardigheden kunnen het verschil maken. Net zoals dat het geval is voor de ontwikkeling van de techniek, vergt het training om dit onder de knie te krijgen. Je kunt direct zelf aan de slag met de oefeningen die staan beschreven in het boek ALTIJD WINNEN en de mindfultennis-app.

010-4737432
Trainer@mindfultennis.nl
www.mindfultennis.nl

Mejor Sports
Mejor staat in het Spaans voor beter. En dat willen de trainers je in alle opzichten zeker maken! Mejors Sports geeft vooral in de zomerperiode tennislessen aan niet-leden op banen van Tennispark ’t Hooghe Dorp.

06 55 88 61 01
info@mejor.nl
www.mejor.nl

Mijn KNLTB