Maandag 28 september hebben we allemaal naar de persconferentie gekeken. Er waren nog veel vragen en daar is nu inmiddels wat meer duidelijk geworden. Uit de noodverordening en na overleg met Handhaving en de KNLTB zijn we tot het volgende gekomen:

  • De horeca aan de tenniszijde is dicht, het terras aan de tenniszijde ook. Binnen wachten mag niet, gelijk naar de baan.
  • Toiletten zijn open, kleedkamers zijn dicht.
  • Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop.
  • Het restaurant is voor iedereen open voor een kop koffie, drankje of hapje eten. Wel van tevoren reserveren en registreren.

Maximaal 4 personen per reservering en 30 personen totaal. VOL = VOL

  • Geen (alcoholische) consumpties op het park toegestaan om gezamenlijk te nuttigen na het spelen of na de wedstrijden. Bij controle zal het park worden gesloten. Voor tijdens de wedstrijd of spelen wel eigen eten en drinken meenemen.
  • Geen toeschouwers langs de baan, ook niet kijken bij je teamgenoten. Het is niet toegestaan dat ouders bij de trainingen van hun kinderen komen kijken. Een drankje drinken in het restaurant mag wel (reserveren en registreren).
  • De KNLTB Competitie gaat door als het weer het toelaat. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park.
  • Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat de ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uitmaken van het begeleidende team. Aanwezigheid van hen op het park is dan toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan. Ouders die een taak hebben als teambegeleider, scheidsrechter/teller, wedstrijdcoördinator, wedstrijdplanner bij een thuiswedstrijd van de competitie mogen bij het team aanwezig zijn. Ouders die geen taak hebben moeten naar huis.
  • Een (compleet) team dat niet meer zou willen deelnemen aan de KNLTB-competitie vanwege de Corona ontwikkelingen kan zich zonder boete terugtrekken. Stuur zo snel mogelijk een mail naar: toc@gmail.com. Meer informatie over de competitie op de site van de KNLTB.

Mochten er nog vragen zijn horen we het graag.

Bestuur T.O.C. , Martin en het team van ’t Hooghe Dorp & ’t Hooghe Water

secretariaat.toc@gmail.com

mail@hooghewater.nl