At Vantage Tennis Academy

Of je nu wilt tennissen voor de gezelligheid, om lekker actief bezig te zijn of om je prestaties op de baan te verbeteren en toernooien en/ of competitie gaat spelen, bij At Vantage Tennis Academy ben je aan het goede adres. Ons trainersteam zet zich vol enthousiasme in voor tennissers met alle speelsterktes.

At Vantage Tennis Academy gaat uit van “het totaalconcept” d.w.z. dat wij binnen onze tennistrainingen alle aspecten van het tennis aan bod laten komen. Ons doel is om de spelers zich zo breed mogelijk te laten ontwikkelen zodat zij zelf het speltype kunnen kiezen dat aansluit bij de persoon zelf. Uiteraard proberen wij de trainingen uitdagend te houden door het stellen van de juiste doelstellingen in overleg met de cursisten. Door de doelstellingen specifiek en meetbaar te houden ziet de cursist zelf welke vooruitgang wordt geboekt.

Tennissen leer je het best door meerdere keren in de week te tennissen!! Train het liefst twee keer per week of speel naast je training vrij en neem deel aan toernooitjes en/of speel competitie.

Onze vaste clubtrainer om (beter) te leren tennissen is At Vantage Tennis Academy. Deze door de KNLTB gecertificeerde tennisschool verzorgt lesprogramma’s die aansluiten op nagenoeg alle wensen, niveaus en ambities.

Neem vrijblijvend contact op via info@atvantage-tennis.nl of 06-19875827 (Raymond Schot) om al je wensen door te nemen.

Om deel te nemen aan de lessen is een lidmaatschap van T.O.C. verplicht (m.u.v. introductie-acties en Maak Kennis met Tennis-lessen).