Kan ik mijn spulletjes ergens opbergen?

Zowel in de dames- als herenkleedkamers staan voldoende gloednieuwe lockers. Deze zijn gratis te gebruiken en we vinden het ook fijn als je dat doet. Als de vloer niet vol tassen staat dan is de kans dat iemand erover struikelt een stuk kleiner.

Kan ik bij jullie douchen?

Jazeker, we beschikken over heerlijke douches in zowel de dames- als herenkleedkamers.

Bewaren jullie gevonden voorwerpen?

Wij vinden dagelijks bidons, jasjes, petjes etc. Deze worden maximaal een maand bewaard alvorens we deze een nieuwe bestemming geven.

Kan ik bij jullie iets te drinken en/of te eten kopen?

Wij beschikken over een prachtige Brasserie (Brasserie L’Oeuf) met een uitgebreide menukaart. Tijdens drukke competitie-en toernooidagen wordt er meestal een speciale kaart met snacks, broodjes en een dagmenu aan toegevoegd. Uiteraard verkoopt de Brasserie ook verschillende soorten sportdrankjes. De Brasserie heeft eigen medewerkers dus van bardiensten voor leden is bij ons geen sprake.

Mag ik zelf drank of etenswaren meenemen?

Als je een boterhammetje, banaantje of flesje water of sportdrank meebrengt voor bij de baan dan is dat geen probleem. Het is echter niet de bedoeling dat er zelf meegebrachte waren in de Brasserie op de bijbehorende terrassen wordt genuttigd.

Mag ik in mijn sportoutfit plaatsnemen in de Brasserie?

Dat mag, maar we vragen jullie vriendelijk om na terugkomst van de baan de schoenborstels goed te gebruiken zodat we binnen zo min mogelijk last van zand en/of gravel hebben.

Als je op het terras aan de IJssel wenst plaats te nemen dan geldt hetzelfde verzoek.

Is mijn hond welkom?

Trouwe viervoeters zijn (mits aangelijnd) welkom, en krijgen op verzoek nog een bakje water ook. Dit geldt voor zowel kleine als grote honden. Honden die niet onder de tafel passen en/of nat geregende honden zijn helaas niet welkom in onze Brasserie.