Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je altijd met z’n viertjes de baan op gaat. Tel daarbij op de je je een stuk sneller ontwikkelt door de wedstrijdervaring die je opdoet en het verhaal is compleet.

Een padelteam bestaat uit tenminste vier spelers. Er wordt gespeeld op vrijdag, zaterdag en zondag in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van het teamgemiddelde zodat iedereen zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders komt te spelen.

De competitie is voor iedereen. Van beginner tot wedstrijdspeler.

Wil je competitie spelen? Bepaal dan eerst aan welke competitie je mee wilt doen en schrijf je vervolgens in via de Competitieleiders. De inschrijving voor de Najaarscompetitie is 12 september.

Zomercompetitie

De Zomercompetitie Padel wordt gespeeld in juni en juli. Klik hier voor de speeldata. Inschrijven kan tot half maart dus wacht niet te lang!

Najaarscompetititie

De Najaarscompetitie Padel wordt gespeeld in september en oktober 2022. Klik hier voor de speeldata. Inschrijven kan tot half juni.

Wintercompetitie

De Wintercompetitie Padel wordt gespeeld van november 2022 tot en met februari 2023. Klik hier voor de speeldata. Inschrijven kan tot half september.