Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. In totaal doen jaarlijks ongeveer 25.000 kinderen mee aan de Tenniskids competitie. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

KNLTB Competitie 2021

Ook in het najaar kun je competitie spelen tijdens de KNLTB Competitie 2021. Om het gebrek aan officiële wedstrijden van dit jaar te compenseren zal de Tenniskids competitie in het najaar eenmalig 8 speeldagen hebben (i.p.v. 5). Klik hier voor de speeldata. Medio augustus is de indeling gepubliceerd op MijnKNLTB.

Tenniskids Najaarscompetitie

Om het gebrek aan officiële wedstrijden van dit jaar te compenseren zal de Tenniskids competitie in het najaar eenmalig 8 speeldagen hebben (i.p.v. 5). Klik hier voor de speeldata. Kijk voor de indeling op MijnKNLTB.

Tenniskids Voorjaarscompetitie

Tijdens de Tenniskids Voorjaarscompetitie speel je wedstrijden tegen teams van andere verenigingen. Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2022.