Mijn naam is Martijn van der Heijden, ik ben 26 jaar oud en sinds kort de nieuwe clubtrainer bij TOC. Ik tennis al 16 jaar en geef al geruime tijd tennisles. In het begin was dit vooral als bijbaantje, maar de afgelopen jaren ben ik het steeds leuker gaan vinden en serieuzer gaan nemen en heb er daadwerkelijk mijn baan van gemaakt. Ik ben helemaal gek van het spelletje en hou ervan om andere mensen hier ook enthousiast voor te maken en hen het spelletje te leren.

Naast het lesgeven trap ik graag ook nog een balletje bij Alexandria’66. Dit doe ik op de zaterdagmiddag in een vriendenteam. Daarnaast sta ik natuurlijk zelf ook wel eens op de baan. Dit gebeurt op het moment bij TC Schiebroek. Hier speel ik op de zaterdag ook de najaarscompetitie. Als ik niet op de baan sta of op een voetbalveld, wil ik nog wel eens zin hebben om een potje te poolen of biljarten. Dit is in het kort wie ik ben. Ik hou ervan om met sport bezig te zijn, over te praten en/of naar te kijken.

Ik geef nu al een tijdje les voor tennisschool Rob Mentink en heb sinds kort het clubtrainerschap van Teun mogen overnemen. Dit is een hele uitdaging die ik met alle plezier aanga en ik zal proberen dit zo goed mogelijk te doen.

Als je mij op het park tegenkomt, ben ik altijd in voor een praatje, zeker als het te maken heeft met sport. Dus als je vragen hebt of iets van me wilt weten, wees dan niet bang om het aan me te vragen. Ik zie jullie graag terug op de banen!

 

E-mailadres: martijn@tennisschoolrobmentink.nl
Telefoonnummer: 06 198 96 277