Wat fijn om te zien dat er afgelopen week al veel is getennist op de baan! Het vergt nogal wat organisatie en aanpassingsvermogen, maar complimenten en dank hoe iedereen hiermee omgaat op het park! 

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond heeft de KNLTB besloten de Richtlijnen voor Tennis eerder te versoepelen. 
 
Dubbelen mag 
 
Vanaf vandaag, donderdag 21 mei, mogen volwassenen weer dubbelen ook als zij geen huisgenoten zijn. Er moet ook op de baan 1,5 meter afstand worden gehouden. Ook als dat betekent dat je een bal moet laten gaan. De overige Richtlijnen voor Tennis zoals vanuit huis afhangen blijven voor nu gelijk. 
 
De instellingen van de banen zijn al aangepast, bij vragen over de ClubApp of banen stuur een mail naar het secretariaat, niet naar de KNLTB. 
Tevens is het mogelijk in de daluren, van 11-18 uur, twee reserveringen achter elkaar te maken. En is het nu mogelijk om tot 1,5 uur van tevoren een baan te reserveren. 
 
Horeca open
 
Afgelopen week is de Handhaving van de Gemeente geweest en heeft Martin complimenten gekregen hoe het geregeld is en dat iedereen hier netjes mee omgaat. 
Het terras en de horeca van zowel het restaurant als de tennis mag, met aanpassingen op 1,5m, vanaf 1 juni 12.00 uur weer open. 
 
We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen. En voor het verder versoepelen van de maatregelen waaronder het openstellen van de horeca. 
 
Maak kennis met tennis
 
Kinderen die (nog) geen lid zijn kunnen vanaf aanstaande vrijdag meedoen met de Maak kennis met tennis-lessen door Raymond van At Vantage Tennis Academy. Wel even opgeven
 
De komende dagen is het schitterend tennisweer dus we hopen iedereen weer snel te mogen begroeten op de baan!
 
Met sportieve groet, 
 
Remco, Willem, Kees, Max en Chantal