Al jaren liggen Tennis en Padelvereniging T.O.C. en voetbalclub CVV Zwervers aan weerszijden van de IJsseldijk op enkele honderden meters afstand van elkaar. Maar nog nooit hebben ze elkaar echt ontmoet. Je zou je zelfs kunnen afvragen of er sprake is van een burenruzie.

Om dat te ontdekken hebben beide verenigingen besloten om een uniek mix-toernooi te organiseren op zondag 18 juni. Een toernooi waar de seniorleden (18+) van beiden verenigingen in een mix gaan voetballen en padellen. In totaal kunnen maximaal 128 spelers/speelsters deelnemen.

Zondag 18 juni gaat er het volgende gebeuren:

Voetbal-mixtoernooi: 11:00 uur verzamelen en starten bij CVV Zwervers. Alle spelers worden in een mix verdeeld over teams van 8 spelers. Binnen het team worden koppels gemaakt die later op de dag gaan padellen. Elk team speelt tenminste 2 voetbalwedstrijden van 20 minuten. De winstpunten voor gewonnen wedstrijden worden meegenomen.

Teams die klaar zijn steken de dijk over en gaan naar T.O.C.

Padel-mixtoernooi: Om 13:30 uur start het padeltoernooi. De gemaakte koppels spelen minimaal drie wedstrijden van 20 minuten. Ook hier worden de winstpunten meegenomen.

Rond 17:00 uur is de prijsuitreiking en zullen de beste voetballers, padellers en de overallwinnaar worden gehuldigd. Om 14:00 uur steken we de BBQ aan en uiteraard zorgen we voor muziek.

Wil jij één van de 128 deelnemers zijn dan zul jij je moeten inschrijven. Deelname kost € 15 per persoon. Hiervoor heb je een hele dag sportplezier en krijg je een consumptie van de BBQ.

Opgeven kan uitsluitend via onderstaande link: