Ieder jaar doen ruim 30.000 teams mee aan wat door veel tennissers wordt beschouwd als de leukste periode van het tennisseizoen. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie.

Speeldata

Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2022 .

Samenstellen competitieaanbod

Voor senioren bestaat de Voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week. Voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij hem/haar past!

Aan de hand van het beschikbare competitieaanbod per provincie bepaalt iedere vereniging vervolgens het competitieaanbod van de club. Dit competitieaanbod is o.a. afhankelijk van de grootte van de vereniging (baancapaciteit), de opbouw van het ledenbestand, het beleid van de vereniging en de wensen en behoeften van de leden. Maak tennis leuk voor iedereen en zorg ervoor dat alle (nieuwe) leden van jouw vereniging competitie kunnen spelen.

Inschrijven van teams

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie vindt plaats in januari 2022. De indeling wordt minimaal twee weken voor de eerste speeldag op MijnKNLTB gepubliceerd.

Met sportieve groet,

Bert de Ruiter en Chris Heijnraets, Competitieleiders T.O.C.