Op zaterdag 29 augustus a.s. vindt een eerste vrijwilligersdag op TOC plaats, georganiseerd door en voor vrijwilligers.

Het doel van deze dag is het zichtbaar maken van de tennisvereniging TOC binnen het park (’t Hooghe Dorp) door vrijwilligers. Momenteel valt onze vereniging niet op. Mensen van de vereniging zijn zelf verantwoordelijk om dat in te vullen. 

Tussen 10 en 17 uur zullen we de handen ineenslaan. Kan je niet de hele dag, maar ben je wel bereid om een dagdeel je bijdrage leveren? Geef dan aan of je de ochtend, of de middag wil meehelpen.

Uit de onlangs verzonden enquête (waarvan het resultaat nog volgt) kwamen verschillende suggesties naar voren. We hebben de volgende ideeën voor deze dag opgezet:

  • TOC hoek creëren buiten met o.a. een bank en kussens in TOC kleuren en versiering aan de muur.
  • Mededelingenbord TOC maken
  • Zwerfafval opruimen rondom het park
  • Wall of fame maken binnen

Heb je zelf nog andere goede ideeën die eenvoudig te realiseren zijn, neem dan contact op met Peter Schipper, tel: 06 – 55 58 71 54 of per e-mail: info@toc-tennis.nl (t.a.v. Peter Schipper).

Ook zal er een minicursus worden gegeven (het onderwerp blijft nog een verrassing). De dag wordt afgesloten met een gratis BBQ (drankjes zijn voor eigen rekening). Een mooie dag ook om elkaar te ontmoeten en op andere wijze te leren kennen.

Een aantal vrijwilligers heeft zich al aangemeld, maar we kunnen er nog een paar gebruiken! Wil je graag eens iets extra’s doen voor de club? Meld je dan hier aan!

Hopelijk tot dan! 

Floor, Peter en Willem

 

Gezocht

Overigens zoeken we voor diverse commissies voor het hele jaar vrijwilligers… Wie zou zich willen inzetten om de vereniging een nieuw elan en meer eigen gezicht te geven? Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet. Voor het beantwoorden van eventuele vragen hierover kunt u contact opnemen met Peter Schipper, tel: 06 – 55 58 71 54 of per e-mail: info@toc-tennis.nl (t.a.v. Peter Schipper)