Beste Tennissers,

De najaarscompetitie 2019 zit er, op een aantal inhaalwedstrijden na, alweer op. Tijd om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2020! Ook dit jaar wordt er vanuit T.O.C. competitie aangeboden. Het aanbod kan via deze link worden gevonden.

De Voorjaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen en start begin april en loopt tot begin juni. Klik hier voor de speeldata van 2020. 

NIEUW

8&9 Tennis

– Voor beginners en/of recreanten

– Gezelligheid staat voorop, resultaten tellen niet mee voor speelsterkte

– Compact spelen, korte wedstrijden op donderdagavond of zondag

– Teams van 3 personen

Meer informatie over 8&9 Tennis? Klik hier.

Kijk voor meer informatie over de competitie ook eens op de site van de KNLTB. Hier staat veel uitgelegd over bijvoorbeeld dispensaties en wedstrijden uitstellen. 

Er kan per team worden ingeschreven, maar ook individueel. We zullen ons best doen om dan een team te vormen!

Wij zien je inschrijving graag tegemoet op competitieleider.toc@gmail.com. A.u.b. alleen naar dit emailadres sturen, aangezien de inschrijving anders over het hoofd kan worden gezien.  

Graag per inschrijving vermelden:

  • • Naam + bondsnummer, evt team
  • • Competitievorm

De mogelijkheid bestaat om een klasse voorkeur door te geven. Mocht daar genoeg reden voor zijn (speelsterkte is bijvoorbeeld te hoog voor de klasse), dan zal de KNLTB jullie in een andere klasse plaatsen. 

Wij zien jullie aanmelding graag voor 31 december verschijnen! Voor vragen kan je natuurlijk altijd een berichtje sturen! 

Met sportieve groet,

Bert de Ruiter en Chris Heijnraets, Competitieleiders T.O.C.