Beste tennisser,

Wij hopen dat jullie allemaal een prettige competitie achter de rug hebben, wij hebben het in ieder geval weer als zeer prettig ervaren. We hadden dit voorjaar zelfs 5 kampioenen te huldigen, nogmaals onze felicitaties voor deze formidabele prestatie!

De voorjaarscompetitie is pas net afgelopen, maar de volgende staat alweer voor de deur. Te weten de najaarscompetitie. Inschrijving hiervoor zal weer als gebruikelijk verlopen, stuur een mail met de naam van de captain en overige spelers/speelsters naar competitieleider.toc@gmail.com. Vermeld hier ook bij welke dag en welke competitievorm jullie willen spelen, een overzicht van de aangeboden vormen vinden jullie in de bijlage. Inschrijven kan tot uiterlijk Zondag 30 Juni.

Deze competitie merkten wij weer dat er nooit genoeg invallers kunnen zijn, dus wil je geen volledige competitie spelen maar wel invallen, geef je ook op bij ons. Wij zullen dan proberen een volledige invallerslijst te maken die voor iedereen beschikbaar is.

We gaan er weer een gezellige competitie van maken, dus schrijf je allemaal in en dan gaan we er weer een feestje van maken. Wij zullen begin Juli weer contact opnemen met jullie en meer informatie verstrekken over de captainsavond en eventuele begintijden.

Met sportieve groet,

Bert en Chris