Even voorstellen!

At Vantage Tennis Academy?

At Vantage Tennis Academy is een tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen en ambities.

At Vantage Tennis Academy is door de KNLTB gecertificeerd voor de onderbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van kinderen tot 12 jaar. Als gecertificeerde tennisschool heeft At Vantage Tennis Academy een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers.

Naast de lessen en trainingen verzorgt At Vantage Tennis Academy ook toernooien, sportdagen, tenniskampen, schooltennis, senior fit en  (bedrijfs-) evenementen. We zijn actief in Rotterdam, Dordrecht, Papendrecht, op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten en binnenkort dus ook in Capelle aan den IJssel!

Wij zijn een betrokken tennisschool, proactief in de organisatie van activiteiten voor leden van alle leeftijden en speelsterktes. At Vantage Tennis Academy gaat uit van “het totaalconcept” d.w.z. dat wij binnen onze tennistrainingen alle aspecten van het tennis aan bod laten komen. Ons doel is om de spelers zich zo breed mogelijk te laten ontwikkelen, zodat zij zelf het speltype kunnen kiezen dat bij hun past. Uiteraard proberen wij de trainingen uitdagend te houden door de juiste doelen te stellen in overleg met de cursisten. Door de doelstellingen specifiek en meetbaar te houden ziet de cursist zelf welke vooruitgang wordt geboekt. In de trainingen besteden wij aandacht aan de techniek, tactiek, mentaliteit en conditie.

Wij zijn trots dat we met ingang van het zomerseizoen 2020 de lessen en trainingen mogen verzorgen bij TOC en kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking. Raymond Schot en Theo Koopman zullen komend zomerseizoen de trainingen verzorgen. Wij verheugen ons op een goede en fijne samenwerking en hopen jullie binnenkort te ontmoeten bij TOC.

 

Zomerlessen 2020

Inschrijven voor zomerlessen!

Eind maart beginnen de zomerlessen!

 

De inschrijving voor de winterlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer prive-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel senioren als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers.

 

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in je beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de tennislessen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

 

Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met je trainer.

 
 

Belangrijke data

T.O.C. Capelle

– Schrijf je in voor 8 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)

–  In de week van 16 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les

– In de week van 23 maart beginnen de zomerlessen 2020

 

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent!

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een leuke sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden (zie: www.atvantage-tennis.nl).

 

Lidmaatschap!!

Let op! Men kan alleen tennisles volgen als men lid is van de vereniging. Met uitzondering van kennismakings- en wervingsacties in overleg met de vereniging. Voor meer info aangaande lidmaatschap van de vereniging:

 

Voor meer informatie neem contact op met:

Tennisvereniging Oosterpark Capelle (TOC)

Raymond Schot

Raymond is directeur- eigenaar van At Vantage Tennis Academy en tevens trainer van TOC Capelle, TV Victoria en TC De Kooistee. Mocht je vragen hebben over de tennistrainingen dan kun je Raymond bereiken via email:
raymond@atvantage-tennis.nl

of via mob: 06-19875827

 
 

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Raymond Schot 06-19875827.

 

Met sportieve groet,

 

Raymond Schot

At Vantage Tennis Academy

 

Postadres

Postbus 8133

3009 AC Rotterdam

 

Kantooradres

Kralingseweg 226

3062 CG Rotterdam

 

T: 010-2120276

E: raymond@atvantage-tennis.nl

W: www.atvantage-tennis.nl

At Vantage Tennis Academy Kralingseweg 226
3062 CG  Rotterdam

T:   010 212 02 76

I:    www.atvantage-tennis.nl

E:   info@atvantage-tennis.nl 

Twitter Facebook Email Instagram