Gisteravond zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om verspreiding van het virus tegen te gaan. Gelukkig ziet de overheid wel in dat sporten heel belangrijk blijft, maar het belangrijkste is om de sociale contacten tot een minimum te houden.

=> De tennisbanen mogen dus wel open blijven voor leden, huurders en lessers. Wel zullen de openingstijden worden aangepast.

=> Brasserie ‘t Hooghe Dorp is al die maanden gezien als horeca en niet als sportkantine. Dit is nu gewijzigd, de horeca voor de tennis moet dus helaas toch sluiten vanaf vanavond 18.00 uur. De horeca aan de voorkant mag wel open, dat is krom, maar sporters en dus ook tennissers moeten na het sporten gelijk naar huis.

=> De toiletten zijn geopend, de kleedkamers dicht.

=> Als het weer het toelaat kunnen competitiewedstrijden doorgaan.

=> Toeschouwers zijn niet toegestaan. Ouders van kinderen van het thuisspelende team worden ook gezien als toeschouwer en moeten dus naar huis. Meer informatie volgt nog hierover, lees alvast meer op de site van de KNLTB.

=> Als je klaar bent met je wedstrijd ga je naar huis, ook als je teamleden nog spelen. Als je blijft kijken naar een wedstrijd van je medespeler wordt je gezien als toeschouwer. 

=> Eigen eten en drinken meenemen voor tijdens de wedstrijden mag wel, om na afloop te nuttigen mag niet.

Het systeem van de KNLTB is overbelast waardoor we niet iedereen per mail kunnen bereiken, gelieve dit dus aan tennismaatjes door te sturen, alvast bedankt!

Zodra wij meer informatie hebben zullen we dit zo snel mogelijk communiceren via de site of app. Mocht je voor die tijd vragen hebben stuur een mail of bel 0104501645.

Blijf allemaal gezond tennissen en blijf gezond!