> kijk hier de video<

We zijn erg enthousiast dat we binnenkort 6 splinternieuwe Padelbanen krijgen! Inmiddels is er een begin gemaakt met de sloop van de minivelden en banen 13-14. 

Veel leden hebben vragen over Padel. Wat is Padel, voor wie is het en wat kunnen we als leden verwachten. 

Om een idee te krijgen van Padel hebben we hier alvast een filmpje met wat uitleg

Wat is Padel?

Verrassend. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. Lees hier de spelregels van Padel.

Voor wie is Padel?

Padel kan al worden gespeeld vanaf  4 jaar. Leren spelen is simpel en ze hebben snel plezier. In Spanje leren kinderen eerst padel spelen om de techniek van tennis te verbeteren. Hoe kan je gezelligheid combineren met vrienden en tegelijk sporten? Padel is een geweldige fysieke activiteit en je kunt spelen zonder veel techniek, zoals bij tennis of squash.

Samen sporten met grootouders, ouders en kleinkinderen? Padel is de ideale, intergeneratie sport waarmee senioren zich bij de rest van de familie kunnen voegen, een fysieke activiteit doen en een gezellige tijd hebben. Padel, een prima tussenstap tussen tennis en golf.

Padel voor leden van T.O.C.

De borden langs de weg geven het al aan: Tennis & Racquetpark T.O.C.! Bij onze vereniging bieden we tennis én Padel aan want straks hebben we 6 gravel-, 6 kunstgras,- en 6 Padelbanen op het park waar ook de leden gebruik van kunnen maken. In de eerste periode mogen alle leden kennismaken met Padel en zullen er introductielessen worden georganiseerd. 

Een verder uitleg over Padel, het lidmaatschap en mogelijkheden willen we graag presenteren op een Bijzondere Ledenvergadering op vrijdag 10 december. Zet deze datum dus alvast in de agenda!

Geniet allemaal van het mooie weekend.