Sinds afgelopen weekend is het erg druk bij de KNLTB omdat veel verenigingen gebruik maken van de ClubApp om online een baan te reserveren. 

Lukt het inloggen niet? 

Er zit een bug in de mailadressen die eindigen op @zonnet, @tele2, @versatel. Hierdoor krijg je niet automatisch een nieuw wachtwoord toegezonden als je in de app hierop klikt. Stuur een mail naar secretariaat.toc@gmail.com, dan sturen we een nieuw wachtwoord toe. In bijna alle gevallen is het dan opgelost. De supportafdeling van KNLTB ClubApp is bezig dit op te lossen, zij kunnen GEEN wachtwoorden toesturen of iets wijzigen in de ledenadministratie. 

Bij emailadressen van @kpn en @planet komen de mailtjes vaak in de spam terecht, kijk daar ook even naar. 

In de KNLTB ClubApp kun je inloggen met je bondsnummer of clubnummer. Let op: het clubnummer is NIET het verenigingsnummer. Clubnummers (ook wel clublidnummers) zijn alleen voor leden die geen bondslid zijn. De meeste leden zijn dit wel en dienen daarom in te loggen met hun bondsnummer. Je kunt je bondsnummer op je ledenpas vinden.  

Gebruik je de KNLTB ClubApp niet, reserveer dan een baan door een mail te sturen met namen van spelers, datum, tijd en voorkeur kunstgras of gravel. 

Foto wijzigen 

Een foto wijzigen in de app? Let op de voorwaarden die de KNLTB hieraan stelt. Kijk in de ClubApp onder CLUB, onderin staat Foto’s op de App en KNLTB-pas. De foto moet van je gezicht zijn, zonder anderen en geen zonnebril. Als je de foto hebt toegevoegd moet de ledenadministratie de foto nog goedkeuren voordat deze zichtbaar is. 

Nieuwe KNLTB-pas

In het kader van duurzaamheid heeft de KNLTB vorig jaar pasjes (of labels) uitgebracht waar geen jaartal op staat of speelsterkte. De pasjes zullen dus niet meer ieder jaar vervangen worden. Ben je je pasje kwijt? In geval van verlies kan dit gemeld worden bij de ledenadministratie. Kosten hiervoor zijn € 15,- per pas welke overgemaakt dienen te worden naar de bankrekening van TOC -NL81ABNA0500145555-( o.v.v. vervanging ledenpas NAAM en BONDSNUMMER. Na ontvangst van het geld wordt een nieuwe ledenpas aangevraagd bij de KNLTB.