Tennisschool Rob Mentink gaat binnenkort de winter tennislessen indelen en u kunt hiervoor inschrijven. Want hoe eerder u inschrijft, hoe meer rekening wij kunnen houden met uw wensen t.a.v. partners en lestijden.

 Lesmogelijkheden:

 • Bal en slagvaardigheid:
  Bal- en slagvaardigheids training: Deze training is speciaal voor de jongste kinderen van 5 t/m max 7 jaar. De cursus bestaat uit 5 lessen met maximaal 10 kinderen op miniveldjes. Tijdens deze cursus leren de kinderen spelenderwijs omgaan met racket en bal. Via spelvormen zal er vooral aan de racketbladcontrole, motoriek, spelregels en basistechniek worden gewerkt.
 • Tenniskids:
  Op ons park geven wij tenniskids lessen aan alle 3 nivo’s, Rood, Oranje en Groen. Tenniskids is een speciaal trainingsprogramma van de KNLTB speciaal voor kids tm 10 jaar.  Tijdens de trainingen is er speciaal materiaal aanwezig zoals speciale tennisballen. Spelenderwijs zullen kinderen tijdens de tenniskids lessen aan hun tennisvaardigheden werken. Wij geven Tenniskids in alle groepen. Dus priveles, aan 4 personen of in een groepje van 6 personen. Alle jeugdtrainingen waarvoor u kunt 
  inschrijven zijn voor kids van 10 jaar en jonger automatisch een tenniskids training. U hoeft dit dus niet apart aan te geven.
 • Jeugdtraining 4 personen:
  Deze lessen worden gedurende de hele zomerperiode gegeven.  Daarbij word er intensief aan techniek, tactiek en coordinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.
 • Jeugdtraining 8 personen: 
  Er zal les worden gegeven op 2 tennisbanen met een technisch en tacktisch goed verzord programma.Gediciplineerd zal er gewerkt worden aan de technische en tactische vaardigheden en aan de ontwikkeling van een eigen speelstijl. 

 • Seniortraining 4 personen:
  Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk!
 • Seniortraining 6 personen:
  De training word op 1 tennisbaan gegeven. Door het aanbieden van specifieke oefeningen zal de intensiteit hoger zijn dan u misschien verwacht met 6 personen. Deze cursus is bij uitstek geschikt om uw het basisniveau bij te brengen.


 • Prive lessen:
  Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om prive les te volgen. Dit kan het hele seizoen maar natuurlijk ook op afspraak een aantal keer. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel induviduele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren.