2016 tennisles zomer tocHet nieuwe jaar is pas weer begonnen en toch denken we nu alweer aan de zomerlessen. Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de zomerlessen die starten in de week van 21 maart as. Hoe eerder u inschrijft, hoe meer rekening wij kunnen houden met uw wensen t.a.v. partners en lestijden.

Inschrijven

Bekijk de mogelijkheden op www.tennisschoolrobmentink.nl bij inschrijven tennisles en dan bij uw vereniging en klik op het potloodje bij uw eerste keuze. Het inschrijfformulier verschijnt. Controleer op stap 1 uw persoonlijke gegevens. Let met name op het e-mailadres: u ontvangt daarop de bevestiging van de inschrijving, de groepsindeling en de factuur. In stap 2 wordt uw keuze voor de cursus bevestigd en kunt u eventueel een tweede en derde keuze aangeven. Geef in stap 3 aan wanneer u de lessen kunt volgen. Hoe meer vinkjes, hoe groter de kans dat wij aan uw wens tegemoet kunnen komen. In stap 4 geeft u de partners aan. Wij verzoeken u dit met hen af te stemmen en te vragen of zij ook inschrijven. In stap 5 gaat u akkoord met de lesbepalingen en kunt u desgewenst aan afwijkend factuuradres invullen. Vul bijvoorbeeld bij de inschrijving voor een kind, hier de gegevens van de ouder/verzorger in.

Meer informatie

  • Het “Lesreglement” is van toepassing. Klik hier.
  • U ontvangt minimaal één week voorafgaande aan het zomerseizoen per mail de indeling van de trainingen.
  • Tennisschool Rob Mentink behoudt zich het recht voor om bij te weinig aanmeldingen voor een bepaalde dag/trainingstijd een alternatief aan te bieden op een andere dag.
  • Het lesgeld voor groepen is gebaseerd op een groep van 4 personen, 50 minuten les. Is het aantal personen in een groep kleiner of groter dan wordt de lestijd respectievelijk korter of langer. Het is ook mogelijk om het lesgeld daaraan evenredig aan te passen.
  • De facturen worden alléén per mail verstuurd. (e-mail rekeninghouder)

Vragen?

In geval van onduidelijkheden, problemen bij het aanmelden en/of vragen omtrent de trainingen verzoeken wij u vriendelijk per mail contact op te nemen met Rob Mentink: info@tennisschoolrobmentink.nl.

We wensen u alvast een heel prettig en leerzaam zomerseizoen,

Het trainersteam van Tennisschool Rob Mentink

Met vriendelijke groet,

Tennisschool Rob Mentink