Voor de actuele uitslagen en standen van de KNLTB competities kan je terecht op:

1. KNLTB ClubApp
De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissers. Via de app heb je toegang tot alle competitie- uitslagen en standen, het wedstrijdprogramma én jouw persoonlijke tennisinformatie zoals toernooiresultaten, toernooi-inschrijvingen en je rating. Het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen en actuele rating worden op iedere doordeweekse dag geüpdatet en de individuele wedstrijdresultaten, één keer in de week op dinsdag. Daarnaast vind je in de app het nieuws van jouw club, kun je eenvoudig een baan afhangen of een tennismaatje vinden. De KNLTB ClubApp biedt je het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal. 

Meer informatie vind je hier.

2. MijnKNLTB
Naast het gebruik van de app(s) kun je voor het meest actuele wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen van de Voorjaarscompetitie altijd terecht in MijnKNLTB. Deze nieuwe website is onderdeel van de ambitie van de KNLTB om één grote tennis community te creëren die voorziet in alle wensen van clubs en spelers én klaar is voor de toekomst. Zo kunnen we jou nog beter bedienen! De website is overzichtelijk, eenvoudig, altijd up-to-date en volledig mobile responsive, wat betekent dat de website makkelijk te bezoeken is vanaf een mobiel apparaat. Lukt het je toch niet om jouw wedstrijdprogramma van de competitie te vinden? Raadpleeg dan het stappenplan Wedstrijdprogramma Competitie. Wanneer een speler de gegevens van de vereniging of aanvoerder van de tegenstanders wil inzien moet er eerst een account aangemaakt worden. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan Account registreren.

 Leuk voor jezelf, maar ook voor de rest van de club of familie en vrienden die willen bijhouden hoe jij en je team het doen in de competitie.