De jeugd tot 18 jaar mag, onder strikte voorwaarden, weer de tennisbaan op. Daarom hebben we als bestuur, in samenspraak met de parkbeheerder, besloten om voor nu alleen jeugd toe te laten die les heeft. 

 
Komende week gaan we kijken of er ook vrij getennist kan worden door de jeugd. Eén voorwaarde hiervoor is dat er altijd iemand aanwezig moet zijn op de tennisbaan als Corona Coördinator.
 
Wij zoeken dan ook vrijwilligers die een (dag)deel willen helpen. Geef je naam en beschikbaarheid door via de mailAan de hand daarvan kunnen we een planning maken, samen met de parkbeheerder, zodat de jeugd vrij kan spelen. 
 
Hierbij het Protocol Fase I vanaf 29 april met de richtlijnen en regels voor de jeugd tot 18 jaar. Verzoek om dit goed door te lezen!
 
De tennisscholen hebben zelf al contact gehad met de (ouders van) leerlingen om de lessen te bevestigen. Heb je nog niks gehoord, neem dan zelf contact op met de leraar! Ben je jeugdlid en heb je nog geen les, neem contact op met AtVantage Tennisacademy voor de mogelijkheden.
 
Met sportieve groet, 
 
Remco, Willem, Max, Kees en Chantal
Bestuur TOC
 

Hier alvast meer informatie vanuit de KNLTB

Geen fotobeschrijving beschikbaar.