Conditietraining voorjaar 2016

Beste Tennisliefhebber,

Na het succes in 2015 bij Tennisvereniging Heer Jan wil ik in samenwerking met Tennisschool Rob Mentink voor het tennisseizoen 2016 een conditietraining voor tennisspelers van alle niveaus en leeftijden ook aan andere tennisverenigingen aanbieden. 

20151221 pitaiMijn naam is Lloyd Pitai, ik ben Personal Trainer en toekomstige fysiotherapeut. Doordat ik topzeilers, selectie tennissers en de voetballers van het eerste team van Sparta heb begeleid heb ik veel ervaring in het toepassen van kennis en gedrevenheid zo dat mensen door individuele begeleiding met plezier blessurevrij kunnen sporten en bewegen.

Mijn speerpunten:

  • Loopconditie/uithoudingsvermogen verbeteren, door o.a. speedladder!
  • Snelheid en coördinatie, om sneller en wendbaarder te zijn dan je tegenstander!
  • Minder blessures, door gecontroleerde bewegingen!

Het geven van specifieke conditietraining voor tennisspelers, als voorbereiding op het komend tennisseizoen is de doelstelling van dit programma. Na een winter met relatief weinig tennis beweging is het verstandig om fit aan de voorjaarscompetitie deel te nemen. Het resultaat is minder blessures, de derde set nog voluit te kunnen gaan en twee partijen op een dag spelen is dan ook geen probleem. Als tennisspeler heb je behoefte aan snelheid, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Ik begeleid je door op je fysieke capaciteiten aan te spreken die het tennissen ondersteund.

Doelgroep:  jeugd en volwassen
Trainingsduur:  6 x 75 minuten
Tijdstip: groep 1 om 9.30 tot 10.45 uur en groep 2 om 10.45 tot 12.00 uur
Data: 7 en 14 februari 2016 // 6, 13, 20 en 27 maart 2016 (eventueel inhaal 3 april)
Kosten:  € 65 voor 6 trainingen
Aanmelden:  www.tennisschoolrobmentink.nl
De trainingslocatie:  De buitenbanen van Tennispark ’t Hooghe Dorp
Groenedijk 48 in Capelle aan den IJssel

Wil jij ook je “tennisskills” verbeteren om fitter en in topconditie je seizoen te starten? Meld je dan aan via de website van Tennisschool Rob Mentink.

Voor info: 
Email: info@lloydpersonaltrainers.nl
Tel: 06 – 24 58 73 64
Website: www.lloydpersonaltrainers.nl
Website: www.tennisschoolrobmentink.nl

Met sportieve groet,
Lloyd Pitai
Rob Mentink