Tennis is bij uitstek een geschikte sport om afstand te houden en toch in beweging te blijven. De leden reserveren op afstand via de KNLTB ClubApp of telefonisch een baan en daarnaast zijn overal op het park extra maatregelen genomen op gebied van hygiene.

Ook zin om lekker buiten te tennissen? We bieden nu een compact lidmaatschap aan dat automatisch stopt op 1 september (sportscholen hopelijk weer open). De Zomer Challenge bestaat uit 3 Maak kennis met Tennis-lessen en daarnaast 3 maanden onbeperkt tennissen voor 59,-. Alleen 3 maanden onbeperkt tennissen kan ook (45,-). 

Speciaal voor de jeugd zijn er 10 lessen Maak Kennis met Tennis op vrijdag vanaf 15.30 uur voor 60,-. Alle lessen voor jeugd en volwassenen worden verzorgd door At Vantage Tennis Academy.

Het tennispark is iedere dag geopend vanaf 9 uur en beschikt over totaal 14 tennisbanen waarvan 8 gravel en 6 kunstgras. Vanaf 1 juni gaat hopelijk ook weer het horecagedeelte en terras open! 

Voor opgeven of meer informatie; mail naar secretariaat.toc@gmail.com of ga gelijk naar het Inschrijfformulier. Losse baanhuur is ook mogelijk via mail@hooghedorp.nl .

Hopelijk tot snel op de tennisbaan!