• tocslider1
 • tocimpressie2
 • clubhuis
 • tocimpressie4

  Lidmaatschap

  Voordelen lidmaatschap TOC:

  • Geen wachtlijsten om lid te worden
  • Voldoende mogelijkheden om te lessen en/of competitie te spelen
  • Geen lange wachttijden
  • Spelen op (verlichte) gravel- en/of kunstgrasbanen 
  • Het hele jaar door bespeelbaar, ook in de winter
  • Geen verplichte bardiensten
  • Professionele tennislessen door gekwalificeerde tennisleraren
  • Gevarieerde activiteiten op het park
  • Veel speelruimte voor kinderen
  • Mooie locatie, tennispark is gelegen aan de IJssel

  Lidmaatschap TOC

  Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij TOC!

  Hieronder vind je alle informatie over de verschillende lidmaatschappen. Wil je gelijk beginnen met tennis, schrijf je in!

  Is er nog iets niet duidelijk over lidmaatschap, stel je vraag aan de Ledenadministratie. Bij vragen over een factuur of betaling, neem contact op met de Penningmeester.

  Bij alle lidmaatschappen is inbegrepen het GRATIS meedoen met de TOC Clubkampioenschappen in de eerste week van september! Leden moeten zich nog wel inschrijven.

  Looptijd en facturatie

  Een lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart. Dit is inclusief de winter, omdat wij beschikken over verlichte (kunstgras)banen. Lidmaatschappen kunnen dagelijks ingaan. Voor het lopende verenigingsjaar gelden onderstaande tarieven. Een lidmaatschap loopt automatisch door, mits vóór 15 januari van het lopende jaar per mail is opgezegd.

  Facturering zal, bij regulier lidmaatschap, plaatsvinden in maart door Clubcollect. Deze organisatie werkt samen met de KNLTB. Automatische incasso is mogelijk, dit kan je aangeven bij de eerste facturatie via Clubcollect.

  Introductie-actie

  Pupillen (t/m 12 jaar)                        50,-              => vanaf 1 oktober 30,-

  Junioren (13 t/m 17 jaar)                 50,-               => vanaf 1 oktober 30,-

  Senioren (18+)                                125,-               => vanaf 1 oktober 99,-

  Dagleden                                        100,-                => vanaf 1 oktober 70,-

  Voorwaarden Introductie-actie:

  - Geldig als je de afgelopen 2 jaar geen lid bent geweest van TOC.

  - Geldig t/m 31 maart van het lopende verenigingsjaar, vanaf 1 april gelden de normale tarieven. Bij geen tijdige opzegging, vóór 15 januari, zal het lidmaatschap automatisch worden verlengd.

  - Eenmalige inschrijfkosten zijn eenmalig 17,50. Voor Pupillen en Junioren 10,-.

  - Voor competitiespelers wordt een extra bijdrage gevraagd per competitie (Senioren: 25,- Pupillen en Junioren: ).

  Lidmaatschappen

  Na het introductiejaar gelden de normale tarieven, tevens zijn er nog andere lidmaatschappen mogelijk.

  Pupillen (t/m 12 jaar)            70,-                

  Junioren (13 t/m 17 jaar)      95,-                

  Senioren (18+)                       195,-              

  Dagleden                                135,-  

  Competitielid                         55,- per competitie

  Inschrijfkosten                        17,50 eenmalig

  Pupillen zijn op 1 april van het contributiejaar nog geen 13 jaar.

  Junioren zijn op 1 april van het contributiejaar 13 jaar of ouder, maar nog geen 18 jaar.

  Senioren zijn op 1 april van het contributiejaar 18 jaar of ouder.

  Van Pupillen, Junioren en Senioren die ook competitie willen spelen wordt een extra bijdrage gevraagd (Senioren: 30,- per competitie Pupillen en Junioren:).

  Dagleden mogen tennissen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Competitietennis is niet mogelijk! Meedoen met toernooien die in het weekend worden georganiseerd is wel mogelijk.

  Een Competitie-lid betaald de bijdrage per competitie, dus voor de voor- óf najaarscompetitie. De bijdrage moet betaald zijn voor aanvang van de competitie. Afhangen of vrij spelen is niet mogelijk.

  Wijzigingen van een lidmaatschap dienen altijd vóór 1 maart door te zijn gegeven aan de Ledenadministratie. Dit is niet van toepassing bij beëindiging van het lidmaatschap, zie onderstaand artikel: Beëindigen lidmaatschap.

  Gezinskorting

  Tennisgezinnen met thuiswonende kinderen tot 18 jaar krijgen een korting van 10% op de totale contributie. Er moeten wel minimaal 2 Senior-abonnementen zijn afgesloten en alle gezinsleden staan ingeschreven op hetzelfde adres. De korting is alleen geldig op de normale tarieven, dus ná het introductie-jaar.

  Studententarief

  De categorie senioren van 18 t/m 25 jaar die studeren in dagopleiding, kunnen het Junioren tarief aanvragen onder overlegging van inschrijvingsbewijs (kopie studenten-/OVkaart) bij de ledenadministratie). Deze aanvraag met bewijs moet jaarlijks opnieuw ingediend worden vóór 1 december, omdat de ledenadministratie niet weet of de studie is beëindigd of wordt onderbroken.

  Zakelijk lidmaatschap

  Een zakelijk lidmaatschap afsluiten kan ook, zie onderstaande tarieven.

  Senior              270,-

  Daglid             185,-

  Maak kennis met tennis / Introducé(e)

  Ben je (nog) geen lid maar wel benieuwd naar onze vereniging? Kom dan kennismaken met onze vereniging door een baan te huren. Of ken je iemand die al tennist bij TOC? Ga dan mee als introducé(e) voor € 7,50 per uur.

  Geblesseerd of een seizoen niet tennissen?

  Mocht je geblesseerd zijn voor het seizoen of om een andere reden niet kunnen tennissen, dan kun je slapend lid worden. Dit moet wel doorgegeven zijn vóór 1 maart. Kosten voor slapend lid zijn 30,-.

  Besluit je als slapend lid in de loop van het jaar weer te gaan tennissen, dan kan het lidmaatschap weer worden geactiveerd en wordt het contributiegeld naar rato in rekening gebracht. Neem hiervoor contact op met de Ledenadministratie.

  Beëindiging lidmaatschap

  Komt er een einde aan je lidmaatschap? Dat vinden we uiteraard erg jammer! Het opzeggen van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk gebeuren, uiterlijk vóór 15 januari van het lopende tennisjaar. Stuur een email naar de ledenadministratie. Binnen 14 dagen wordt door de ledenadministratie deze opzegging bevestigd. Mocht je dan geen bevestiging ontvangen hebben,  graag contact opnemen met de ledenadministratie. Opzeggen kan al gedurende het lopende jaar, maar het lidmaatschap loopt wel door t/m 31 maart.
  Wie op 15 januari lid is, moet dus wel de contributie voor het volgende tennisjaar volledig voldoen. Restitutie van de contributie vindt onder geen enkel beding plaats, behoudens door onvolkomenheden van de vereniging zelf.

  KNLTB-pas

  Als lid van TOC ben je tevens lid van de KNLTB. Van de tennisbond ontvangen wij voor alle leden een pasje. Wanneer je aan de competitie of aan een onder de vlag van de KNLTB georganiseerd open toernooi bij een andere tennisvereniging deelneemt dan moet je dat pasje bij je hebben. Het KNLTB-pasje heb je ook nodig als je vrij gaat tennissen voor ons afhangsysteem. Hier alle voorwaarden van de KNLTB voor de foto op de pas. 

  KNLTB-pas kwijt

  Zonder KNLTB-pas is het niet toegestaan te spelen. In geval van verlies kan dit gemeld worden bij de ledenadministratie. Kosten hiervoor zijn € 15,- per pas welke overgemaakt dienen te worden naar de bankrekening van TOC o.v.v. vervanging ledenpas NAAM en BONDSNUMMER. Na ontvangst van het geld wordt een nieuwe ledenpas aangevraagd bij de KNLTB.

  Aanmelden kan via:
  Online aanmeldingsformulier

  Aanmelden als lid van TOC of het aanvragen van informatie kan plaatsvinden bij:


  Ledenadministratie TOC
  t.a.v. Chantal van der Heijden

  p/a Groenedijk 48, 2904LB Capelle aan den IJssel

  010 450 16 45 of ledenadministratie@toc-tennis.nl

   

  Sponsors

  • 2014-pro-management-software
  • teampowerment
  • van santen makelaars
  • bloemenplantage
  • maneastoelmassage
  • logo debby
  • logo engelvaart
  • Logo FitClub24 wit.fw
  • logo neleman
  • shin
  • tantetoos
  • vdmeuelen
  • TENNISONLY
  • TENNISONLY

  Mijn KNLTB