Wat een goed nieuws dat we allemaal vanaf maandag 11 mei weer de tennisbaan op mogen!

Ook Tennispark ‘t Hooghe Dorp is weer open. Omdat er op bepaalde tijden veel drukte wordt verwacht moeten we alles zo goed en veilig mogelijk organiseren. We vragen iedereen zich hier netjes aan te houden, de gulden regel: gebruik je gezond verstand. Zo kunnen we komende zomer hopelijk lekker blijven tennissen!

Om aan alle richtlijnen te voldoen moet vooraf een baan gereserveerd worden. De leden moeten dit doen via de KNLTB Clubapp. Geen toegang tot de app of andere vragen stuur een mail of bel 0640214806.

– Op dit moment mag je alleen singelen. Dubbelen mag met een gezinslid die onder hetzelfde dak woont. Bij controle van Handhaving dien je dit zelf aan te kunnen tonen. Afhangen kan alleen met 2 spelers, geef de andere namen van de spelers door per mail.

– Er kan momenteel tot 3 uur van tevoren worden afgehangen. Er kan 2 keer per dag worden afgehangen met een pauze van 2 uur. Er mag niet gewacht worden op het park.

– Geen toegang tot het park als er geen baan is gereserveerd of les is besproken.

– De brasserie en het terras zijn nog gesloten. Toilet, EHBO en AED in nood te bereiken via terrasdeur.

– Introducé meenemen is mogelijk, kosten 7,50 p.u., wel vooraf per mail bespreken.

– Ook is het mogelijk voor niet-leden om een baan te huren. Stuur een mail met datum, tijd en voorkeur gravel of kunstgras naar het Tennispark

– Was je handen voordat je naar het park komt en na afloop. Er staat desinfectiemiddel bij de in- en uitgang. Dit kan voor zowel materiaal als handen worden gebruikt.

Kom niet naar de baan als je klachten hebt zoals hoesten, verkoudheid, loopneus of koorts. Blijf thuis als iemand binnen je huishouden koorts heeft en/of benauwdheidsklachten. Hanteer verder de richtlijnen van het RIVM en de Richtlijnen voor Tennis van de KNLTB.

Hier kan je het Protocol Fase 2 van ‘t Hooghe Dorp en TOC vinden.

Route tennispark